Het Team

Het team van Top Hair werkt vanuit professioneel enthousiasme met bestaande en nieuwe trends. Jarenlange ervaring maar ook vernieuwend door intensieve investering in trainingstrajecten. Daarom zijn we op hoogte van alle recente ontwikkelingen en materialen op het kappersgebied.

Voordat we met uw haar aan het werk gaan worden uw wensen eerst duidelijk besproken om zeker te zijn dat u met het juiste kapsel naar huis gaat. Dat lijkt logisch maar vaak wordt dat niet gedaan met een teleurstellend resultaat voor de klant.

Naast de betrokkenheid zult u ook het sociale gemak dat iedereen in ons team heeft als prettig ervaren. Een gezellig praatje ontspant u tijdens het knippen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het mag altijd.

Connie
is de eigenaar van kapsalon Tophair. Ze heeft boven de 30 jaar aan ervaring in het werkveld door onder anderen wedstrijden in het binnen en buitenland. Hier heeft ze 5+ prijzen gewonnen aan knippen en bruidskapsels. Naast de wedstrijden was ze al vroeg bezig met mensen hun haar verzorgen. Haar eerste modellen waren er al toen ze 16 was en op haar 20e begon ze voor haar zelf.
Connie is naast het knippen ook altijd bezig met fotografie en het opleiden van de nieuwe generatie.

Demie
is de dochter van Connie en komt de kapsalon versterken in de vakantie en drukke tijden. Ze is een creatieve meid en komt altijd op met nieuwe kapsels. Ze is ook veel bezig met de fotografie en de sociaal media van het bedrijf.
Zelf is ze nu ook in de leer van het kappersvak naast dat ze een danser is.

Noor
is een vriendelijke meid die het team komt versterken. Ze is nu in de leer van het kappersvak hierdoor heeft modellen nodig om te leren knippen. Noor kan föhnen, kleuren, wassen en heeft leuke nieuwe ideeën.

Chiara
is een hard werkende meid die ons in de avonden en soms op zaterdag versterkt.