Diensten

Al onze prijzen zijn inclusief de producten die we gebruiken. Knippen en kleuren is inclusief  drogen. Permanenten is inclusief knippen drogen en föhnen of watergolf. Kinderen knippen is inclusief  gel, vlecht en een kleurgel of haarkrijt. Duidelijk voor u en duidelijk voor ons.

Producten

In onze productenvitrine vindt u producten van Q quality Systems en Scarlett Haircosmetics. Er is keuze uit shampoo, conditioner, haarmasker, argan olie, haarlak, mouse, haarhersteller, keratine behandeling, wax, gelwax, funnygum en buff up. Alle verkoopprijzen liggen tussen de €10,50 en de €14,50.
Als geschenk kunnen we daar een prachtig kadopakketje van maken of kies voor een kadobon voorzien van samples. Altijd leuk om te geven.

Advies

Door onze ervaring kunnen we u goed advies geven bij problemen met uw hoofdhaar of hoofdhuid. De producten ontwikkelen zich steeds verder waardoor er een goede kans is voor een passende oplossing.
Tijdens uw behandeling ervaart u bovendien de goede kwaliteit van de producten die we gebruiken.

Knippen

Top Hair Hoogmade voorziet u van een stijlvol kapsel waarmee u met opgeheven hoofd de wereld tegemoet gaat. Een goede coupe zorgt voor zelfvertrouwen. Dit geldt vaak voor vrouwen, maar is ook voor mannen een belangrijk punt van aandacht. Gun uzelf een haarsnit waar u zich prettig en zelfverzekerd bij voelt.

Wassen en kleurspoelingen

Een goede shampoo geeft uw haar weer glans, maakt het zacht en geeft een gezond uiterlijk en hierdoor werkt een kleuring dubbel effectief. Elke kleur die u zich maar kunt voorstellen kunnen wij voor u inbrengen.

Extensions

Wij werken met de extensions van Hot Heads die in het haar worden geplakt. Dit beschadigd je haar niet en het blijft 2 tot 3 maanden zitten. Daarna kun je ze weer opnieuw gebruiken, we hoeven er alleen nieuwe stickers op te plakken. Te bestellen in vele kleuren, en in meerdere lengtes.

Permanenten

Vele mogelijkheden in de permanent methode.
– Papilotten, voor een stevige rommelige krul.
– Clickwikkels, voor een extra grove krul.
– Deelpermanent, zo natuurlijk mogelijk zonder zichtbare overgang.
– Permanent, met milde zachte vloeistof, de normale of de forte (extra stevig)

Ontkroezen

Dat doen wij niet op een manier dat het haar volledig stijl wordt maar wij ontkroezen voor de helft. Op deze manier is het pluishaar weg, en is er geen haaruitval. Wij zorgen zo dat het kroeshaar een grove krul wordt. Voor het volledig stijl te maken is de stijltang een prima optie.

Bruidskapsels

Wij hebben heel veel ervaring met bruidskapsels & feestkapsels. Daarom raden we voor de bruid altijd een proefkapsel aan en daar nemen wij de tijd voor. Er zijn vele mogelijkheden zoals een combinatie met visagie, opsteken, enz. Er is bij proefkapsels ook de mogelijkheid om te fotograferen. Er is zelfs een bruid modellenboek van ons uitgegeven.

Kinderkapsels

Wij vinden het knippen van kinderen leuk en we hebben een speciale stoel voor de kleintjes. Het bezighouden en afleiden tijdens het knippen is voor ons geen probleem. Met speelgoed, tv schermpje of allerlei andere hulpmiddelen is het knippen altijd leuk. Na het knippen is er mogelijkheid tot vlechten, knotjes, spikes, gekleurde gel en glitterspray. En natuurlijk een traktatie.

Biologische haarkleuring

Heel erg geschikt tijdens de zwangerschap of bij allergieën en overgevoeligheid. Maar ook als bewuste keuze is dit een prima product. Het voordeel is dat het haar vele male minder uitdroogd en extra veel glans krijgt.
Voor mensen met probleem pluishaar is deze Sense kleuring ook zeer geschikt. Doordat er een glanslaagje op het haar komt wordt de pluisvorming aanzienlijk verminderd. Deze biologische haarkleuring heeft een dekkracht van 90 tot 95%.

Prijzen 2024

Knippen 25,75
Knippen + kleuren 53,50
Wassen + knippen 25,75
Wassen + knippen + drogen 29,50
Wassen + knippen + föhnen 35, –
Föhnen/watergolf 25,75
Knippen kind 21, –
Knippen kind woensdagmiddag 19, –
Tondeuse 10, –
Pony knippen   7,50
Kleuren + drogen 39, –
Opsteken 39,50
Visagie 15, –
Vlechten 10, –
Permanent 61,50
Deelpermanent 59,50
Toeslag folies vooraf in overleg
Toeslag permanent lang haar vooraf in overleg