Diensten TopHair

Knippen

Zoals bij iedere kapperszaak kunt u zich bij ons laten knippen. Welke haarstijl u ook heeft, onze ervaren scharen zorgen ervoor dat u weer helemaal goed voor de dag komt. Heeft u een feest of misschien een belangrijke sollicitatie? Top Hair in Hoogmade voorziet u van een stijlvol kapsel waarmee u met opgeheven hoofd de wereld tegemoet gaat. Een goede coupe zorgt voor zelfvertrouwen. Dit geldt vaak voor vrouwen, maar is ook voor mannen een belangrijk punt van aandacht. Gun uzelf een haarsnit waar u zich prettig en zelfverzekerd bij voelt. Kortom: kom een keer langs voor een goede knipbeurt. U zult versteld staan van het resultaat.

Wassen en kleurspoelingen

Is uw haar toe aan een goede wasbeurt? Dan kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Haar moet goed verzorgd worden en wij hebben de producten waar uw haar weer stevig en gezond van wordt. Uiteraard voor vrouwen maar ook voor mannen zijn er tal van mogelijkheden. Dit geldt ook voor de diverse kleurspoelingen die wij voor u hebben. Elke kleur die u zich maar kunt voorstellen kunnen wij voor u inbrengen. Dat geeft uw haar weer glans, maakt het zacht en geeft een gezond uiterlijk. Omdat wij producten gebruiken die ook nog een verzorgende werking hebben werkt een kleuring dubbel effectief. Neem contact op voor meer informatie.

Extensions

Wij werken met de extensions van Hot Heads die in het haar worden geplakt. Dit beschadigd je haar niet en het blijft 2 tot 3 maanden zitten. Daarna kun je ze weer opnieuw gebruiken, we hoeven er alleen nieuwe stickers op te plakken. Te bestellen in vele kleuren, en in meerdere lengtes.

Permanenten

Vele mogelijkheden in de permanent methode.
– Papilotten, voor een stevige rommelige krul.
– Clickwikkels, voor een extra grove krul.
– Deelpermanent, zo natuurlijk mogelijk zonder zichtbare overgang.
– Permanent, met milde zachte vloeistof, de normale of de forte (extra stevig)

Ontkroezen

Dat doen wij niet op een manier dat het haar volledig stijl wordt maar wij ontkroezen voor de helft. Op deze manier is het pluishaar weg, en is er geen haaruitval. Wij zorgen zo dat het kroeshaar een grove krul wordt. Voor het volledig stijl te maken is de stijltang een prima optie.

Bruidskapsels

Wij hebben heel veel ervaring met bruidskapsels & feestkapsels. Daarom raden we voor de bruid altijd een proefkapsel aan en daar nemen wij de tijd voor. Er zijn vele mogelijkheden zoals een combinatie met visagie, opsteken, enz. Er is bij proefkapsels ook de mogelijkheid om te fotograferen. Er is zelfs een bruid modellenboek van ons uitgegeven.

Kinderkapsels

Wij vinden het knippen van kinderen leuk en we hebben een speciale stoel voor de kleintjes. Het bezighouden en afleiden tijdens het knippen is voor ons geen probleem. Met speelgoed, tv schermpje of allerlei andere hulpmiddelen is het knippen altijd leuk. Na het knippen is er mogelijkheid tot vlechten, knotjes, spikes, gekleurde gel en glitterspray. En natuurlijk een traktatie.

Haarproducten

Wij hebben tal van exclusieve haarproducten voor u in het assortiment zodat u thuis de verzorging kunt voortzetten. Ons team geeft u graag advies over de afzonderlijke producten. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Alle mogelijkheden voor de nieuwste mode zijn beschikbaar. We werken met 2 verflijnen:
– een biologische lijn van Sense, ammoniakvrij met een lager H2O2 gehalte
– een chemische lijn van Artego met extra dekkracht.

Biologische haarkleuring

Heel erg geschikt tijdens de zwangerschap of bij allergieën en overgevoeligheid. Maar ook als bewuste keuze is dit een prima product. Het voordeel is dat het haar vele male minder uitdroogd en extra veel glans krijgt.
Voor mensen met probleem pluishaar is deze Sense kleuring ook zeer geschikt. Doordat er een glanslaagje op het haar komt wordt de pluisvorming aanzienlijk verminderd. Deze biologische haarkleuring heeft een dekkracht van 90 tot 95%.

Prijzen   €

Knippen 24,
Knippen + kleuren 49,50
Wassen + knippen 24,
Wassen + knippen + drogen 27,50
Wassen + knippen + föhnen 34,
Föhnen/watergolf 24,
Knippen kind 19,50
Knippen kind woensdagmiddag 17,50
Tondeuse   9,50
Pony knippen   5,
Kleuren + drogen 33,50
Opsteken 30,50
Visagie 15,
Vlechten eenvoudig   7,50
Permanent 59,50
Deelpermanent 56,
Toeslag folies vooraf in overleg
Toeslag permanent lang haar vooraf in overleg