Team TopHair

Het team van Top Hair werkt vanuit professioneel enthousiasme met bestaande en nieuwe trends. Jarenlange ervaring maar ook vernieuwend door intensieve investering in trainingstrajecten. Daarom zijn we op hoogte van alle recente ontwikkelingen en materialen op het kappersgebied.

Voordat we met uw haar aan het werk gaan worden uw wensen eerst duidelijk besproken om zeker te zijn dat u met het juiste kapsel naar huis gaat. Dat lijkt logisch maar vaak wordt dat niet gedaan met een teleurstellend resultaat voor u.

Naast de betrokkenheid zult u ook het sociale gemak dat iedereen in ons team heeft als prettig ervaren. Een gezellig praatje ontspant u tijdens het knippen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het mag altijd.

Kaylee
Onze 2e jaars leerling kapster die erg leergierig is.

Connie
Eigenaresse van kapsalon Top Hair en is altijd actief met nieuwe technieken. Praktijkopleider van leerlingen en gespecialiseerd in knippen, opsteken en permanenten.

Femke
Onze 2e jaars leerling kapster en is flink gevorderd.

Cheyenne
Onze nieuwste en creatieve leerling kapster die al ver gevorderd is met knippen.

Suzan
Een grote aanwinst voor ons team en heeft 21 jaar ervaring bij Tom Westen en Haar Berlage Kappers. Suzan beheerst de allernieuwste technieken en knippen kleuren en föhnen zijn haar sterkste kanten.

Brigitte
Heeft 20 jaar ervaring in het kappersvak. Zij is gespecialiseerd in knippen, kleuren en opsteken.

Jessica
Is een afgestudeerd kapster en doet op dit moment nog een studie door de week erbij. Daarom werkt zij alleen op dinsdag in ons team. Jessica is heel goed in vlechten knippen en kleuren.