Het Team

Het team van Top Hair werkt vanuit professioneel enthousiasme met bestaande en nieuwe trends. Jarenlange ervaring maar ook vernieuwend door intensieve investering in trainingstrajecten. Daarom zijn we op hoogte van alle recente ontwikkelingen en materialen op het kappersgebied.

Voordat we met uw haar aan het werk gaan worden uw wensen eerst duidelijk besproken om zeker te zijn dat u met het juiste kapsel naar huis gaat. Dat lijkt logisch maar vaak wordt dat niet gedaan met een teleurstellend resultaat voor de klant.

Naast de betrokkenheid zult u ook het sociale gemak dat iedereen in ons team heeft als prettig ervaren. Een gezellig praatje ontspant u tijdens het knippen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het mag altijd.

Abc
is een onze nieuwste leerling kapster.

Demie
versterkt ons in vakantie’s en helpt bij fotografie en nieuwe kapsels.  Ze is heel creatief en heeft nieuwe ideeën. Ze zit nog op de Middelbare school in het eindexamenjaar.

Chiara
is een middelbare scholier die ons in de avonden en soms op zaterdag versterkt.

Jaquelien
is schoonheid specialistc en werkt ook bij Douglas. Zij is zich nu aan het omscholen tot creatieve kapster en heeft ook knipmodellen nodig. Jaquelien is visagiste en kan heel goed föhnen en kan al heel mooi de eenvoudige kapsels knippen.  Ook is ze goed in kleur- en stijladviezen.

Noor
is onze nieuwe aanwinst voor de vakantie’s en de weekenden. Zij leert nu hetkappersvak en zit op de MBO. Ze heeft modellen nodig om te leren knippen. Noor kan föhnen, kleuren, wassen en heeft leuke nieuwe ideeën.

Connie
is eigenaar van de kapsalon en heeft veel ervaring opgedaan bij wedstrijdwerk in het binnen en buitenland. Connie is altijd bezig met vernieuwing, fotografie en het opleiden van kapsters.