Het Team

Het team van Top Hair werkt vanuit professioneel enthousiasme met bestaande en nieuwe trends. Jarenlange ervaring maar ook vernieuwend door intensieve investering in trainingstrajecten. Daarom zijn we op hoogte van alle recente ontwikkelingen en materialen op het kappersgebied.

Voordat we met uw haar aan het werk gaan worden uw wensen eerst duidelijk besproken om zeker te zijn dat u met het juiste kapsel naar huis gaat. Dat lijkt logisch maar vaak wordt dat niet gedaan met een teleurstellend resultaat voor de klant.

Naast de betrokkenheid zult u ook het sociale gemak dat iedereen in ons team heeft als prettig ervaren. Een gezellig praatje ontspant u tijdens het knippen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het mag altijd.

Connie
is eigenaar van de kapsalon en heeft veel ervaring opgedaan bij wedstrijdwerk in het binnen en buitenland. Connie is altijd bezig met vernieuwing, fotografie en het opleiden van kapsters.

Martine
is een ervaren en gediplomeerde kapster met een energieke en creatieve inslag. Zij is een nieuwe en gezellige toevoeging aan ons team.

Demie
versterkt ons in vakantie’s en helpt bij fotografie en nieuwe kapsels.  Ze is heel creatief en heeft nieuwe ideeën. Ze zit nog op de Middelbare school in het eindexamenjaar.

Noor
is onze nieuwe aanwinst voor de vakantie’s en de weekenden. Zij leert nu hetkappersvak en zit op de MBO. Ze heeft modellen nodig om te leren knippen. Noor kan föhnen, kleuren, wassen en heeft leuke nieuwe ideeën.

Chiara
is een middelbare scholier die ons in de avonden en soms op zaterdag versterkt.